Telia Liittymät

Suomen operaattorien joukkoon kuuluva Telia on ansainnut maineen korkealaatuisten puhelinliittymien tarjoajana. Telian liittymät tunnetaan vankasta laadusta, laajasta kattavuudesta ja monipuolisista ominaisuuksista. Laajasta valikoimasta löytyy erilaisia liittymiä eri tarpeisiin ja käyttötilanteisiin.

Eräs Telian suosituimmista vaihtoehdoista on rajaton liittymä, joka tarjoaa rajoittamatonta datankäyttöä niin kotimaassa kuin Euroopassakin. Näissä liittymissä on myös rajattomat puhe- ja viestipaketit, mahdollistaen vapaan soitto- ja viestintämäärän.

Erityisesti aktiivisille nuorille ja työmatkustajille Telian rajattomat liittymät ovat erinomainen valinta, tarjoten luotettavan ja nopean yhteyden eri paikkakuntien välillä kiinteällä kuukausihinnalla.

Telia tarjoaa myös monia kampanjoita ja tarjouksia, joiden avulla liittymän voi hankkia usein tavallista edullisempaan hintaan. Valinnanvaraa riittää erilaisiin tarpeisiin, joten Telialta löytyy sopiva ja edullinen vaihtoehto jokaiselle.

Valitse alta sopiva Telian liittymä

F2295B-1.png
F2295B-1.png
F2295B-1.png

Rajaton 200M

31.9 28.9
  • Rajaton 4G yhteys
  • Rajattomasti viestiä ja puhetta
  • 12 kuukauden etuhinta
  • Ei sitoutumista
  • EU Data 30Gt/kk
  • 7.99€ Avausmaksu

Rajaton 200M

31.99 28.99
  • Rajaton 4G yhteys
  • Rajattomasti viestiä ja puhetta
  • 12 kuukauden etuhinta
  • Ei sitoutumista
  • EU Data 30Gt/kk
  • 7.99€ Avausmaksu

Telialta aina edulliseen hintaan!

Telia erottuu joukostaan yhtenä Suomen johtavista operaattoreista. Telian liittymät ovat huomattuja korkeasta laadusta, kattavuudesta ja monipuolisista ominaisuuksista. Heidän liittymävalikoimastaan löytyy useita vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja käyttötilanteisiin.

Rajattomat liittymät ovat yksi Telian suosituimmista vaihtoehdoista. Ne tarjoavat rajoittamatonta dataa kotimaassa ja Euroopassa sekä rajattomat puhe- ja viestipaketit. Tämä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon esimerkiksi aktiivisille nuorille ja matkustajille.

Telia tarjoaa myös useita kampanjoita ja tarjouksia, jotka tekevät liittymien hankinnasta entistä houkuttelevampaa. Heidän valikoimastaan löytyy sopivia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin, mikä tekee päätöksenteosta helpompaa.

Miten voin hyödyntää Telian 5G-verkkoa?

Voit nauttia Telian kasvavasta 5G-verkosta tarvitsemalla 5G-yhteensopivan puhelimen tai reitittimen sekä 5G-liittymän tai -mobiililaajakaistan.

Kuinka rajaton on Telian liittymä?

Telia tarjoaa rajattomia liittymiä, jotka sisältävät rajattoman datan, puheaikaa ja tekstiviestejä kuukausimaksulla. Voit käyttää ominaisuuksia niin paljon kuin haluat ilman lisäkustannuksia.

Mikä on Telian kuuluvuusalue Suomessa?

Telia kattaa Suomen kuuluvuusalueen erinomaisesti tarjoten laajan verkon. Voit tarkistaa tarkemman kuuluvuuden 4G:stä 5G:hen Telian omilta verkkosivuilta.

 

Telialta laajat palvelut

Valikoimassa on myös Telia Dot -liittymä, joka tarjoaa valinnan mukaan rajatonta dataa eri maksiminopeuksilla. Tutustumisjakso antaa mahdollisuuden testata liittymää ennen sitoutumista. Telian huipputarjoukset houkuttelevat uusia asiakkaita edulliseen hintaan, mutta ne ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

Liittymävalikoima on niin laaja ja monipuolinen, että jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto. Telian rajattomat ominaisuudet, kuten rajaton data ja puheaika, ovat erityisen suosittuja. Näillä liittymillä voi nauttia puhelimen ominaisuuksista ilman huolta lisäkustannuksista.

Kuinka kauan liittymän vaihdossa kestää?

  • Telia liittymätilauksissa siirtoaika on noin 7 arkipäivää.

Yleisesti liittymän siirtoon voi odottaa kuluvan noin 5-10 päivää, riippuen tilauksesta, toimitustavasta sekä vuorokaudesta jolloin sopimus syntyy.

Telian kuuluvuus

Telia kattaa erinomaisesti koko Suomen kuuluvuusalueen, tehden sen liittymistä varteenotettavan valinnan. Jos kuitenkin haluat varmistaa 4G-verkon laajuuden, voit käydä Telian omilla verkkosivuilla tarkistamassa kuuluvuuskartasta 4G- ja 5G-kuuluvuuden tilanteen ennen liittymän hankintaa.

Telia on jo laajentanut 5G-verkkoaan kattamaan yli 4 miljoonaa ihmistä Suomessa, ja verkkoa laajennetaan jatkuvasti. 5G-verkkoon liittyäksesi tarvitset 5G-yhteensopivan puhelimen tai reitittimen sekä 5G-liittymän tai -mobiililaajakaistan. On mielenkiintoista huomata, että 5G-laitteilla voi saavuttaa huippunopeudet myös Telian 4G-verkossa.

Kuuluvuusalueeseen vaikuttaa kuten kaikilla operaattoreilla maaston muoto ja ympäristö. Jos Telian liittymäsi ei kuitenkaan jostain syystä täytä odotuksiasi, sinulla on aina 14 päivän peruutusoikeus. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden testata liittymän ominaisuuksia ja toimivuutta rauhassa.

Mikäli liittymä ei vastaa tarpeitasi, voit perua sen ja etsiä tarpeitasi vastaavaa vaihtoehtoa toiselta operaattorilta. Telia tarjoaa kuluttajille ja yrityksille monipuolisia 5G-liittymiä, ja niiden tarjonta laajenee jatkuvasti. Meidän valikoimistamme löydät myös ensimmäisten joukossa Telian yritysliittymät heti niiden saatavuudesta alkaen.

zoppari-liittymävertailu-liittymätarjoukset